• Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Kullanım Koşulları
Pharma Turkey
Babe Laboratorios
  • Anasayfa
  • Güncel
  • İlaç
  • Sağlık
  • Söyleşi
  • ATAMA
  • E-Dergi
  • ENGLISH
No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Güncel
  • İlaç
  • Sağlık
  • Söyleşi
  • ATAMA
  • E-Dergi
  • ENGLISH
No Result
View All Result
Pharma Turkey
No Result
View All Result
Home Haberler Güncel

Sanofi’den hasta derneklerine güçlü destek!

Sanofi, hasta derneklerinin kurumsallaşma yolculuğuna rehberlik eden ROTA Programı’nı başarıyla tamamladı. 44 ay süren bu kapsamlı eğitim serisi, hasta topluluklarının güçlenmesine katkı sağladı.

by editor
04 Mart 2025
in Güncel, Haberler, Sağlık
0
Sanofi’den hasta derneklerine güçlü destek!

Sanofi’nin hasta derneklerinin kapasite gelişimini desteklemek amacıyla 2021 yılında başlattığı ROTA: Hasta Dernekleri Gelişim Akademisi, 44 aylık yoğun bir eğitim sürecinin ardından kapanış toplantısını gerçekleştirdi. Sosyal İnovasyon Merkezi tarafından yürütülen program, hasta derneklerinin kurumsal gelişimlerini destekleyerek sağlık ekosisteminde daha güçlü bir yer edinmelerini sağladı.

Sanofi Avrasya Bölge Başkanı Cem Öztürk, programın önemine vurgu yaparak şunları söyledi:

“Sanofi olarak hasta odaklı bir bakış açısını benimsiyor, onların sesine kulak veriyoruz. ROTA Programı’nı, hasta derneklerinin gelişimine katkıda bulunmak amacıyla hayata geçirdik. Bugün 7 hasta derneğinin bu uzun soluklu eğitim sürecini başarıyla tamamlamış olmasından büyük mutluluk duyuyoruz.”

Sanofi’nin Hasta ve Hasta Topluluklarına Taahhütleri çerçevesinde yürütülen ROTA Programı, hasta dernekleri aracılığıyla hastaların ihtiyaçlarını daha iyi anlamayı ve bu ihtiyaçlara yönelik kamu-özel sektör iş birliklerini güçlendirmeyi hedefledi. Nadir hastalıklar, immünoloji, erken doğum ve onkoloji alanlarında faaliyet gösteren 7 hasta derneği, program süresince sivil toplum yapılanması, proje yönetimi, kurumsal kaynak geliştirme ve dijital iletişim gibi konularda uzmanlardan eğitim aldı.

Program sayesinde hasta dernekleri hem organizasyonel gelişimlerini güçlendirdi hem de birbirleriyle bilgi ve deneyim paylaşımı yaparak kolektif öğrenme sürecini deneyimledi.

Tags: hasta derneklerikamu-özel sektörROTA ProgramıSanofiSanofi Avrasya Bölge Başkanı Cem Öztürk
Previous Post

Getinge’s new DPTE®-FLEX Alpha port enables gloveless component transfer, minimizing human intervention and contamination risks in pharmaceutical production

Next Post

Pharma Türkiye March – April 2025

editor

Next Post
Pharma Türkiye March – April 2025

Pharma Türkiye March - April 2025

  • Hakkımızda
  • Künye / İletişim
  • Kullanım Koşulları

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.

No Result
View All Result
  • Anasayfa
  • Güncel
  • İlaç
  • Söyleşi
  • ATAMA
  • E-Dergi
  • ENGLISH

© 2025 JNews - Premium WordPress news & magazine theme by Jegtheme.